YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD

  • ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Πωλητής
Μάρκες KAILI/AUTOKALI/LKC/KAILITIMING
Αριθμός Υπαλλήλων 550~580
Ετήσιες πωλήσεις 500million-600million
Ιδρύθηκε Έτος 2003
Εξαγωγή pc 60% - 70%

Εισαγωγή

Η Co. μερών αυτοκινήτου Kaili Yuhuan, ΕΠΕ, που ιδρύεται το 2003, βρίσκεται σε Yuhuan, το κεφάλαιο του αυτοκινήτου και τα μέρη μοτοσικλετών στην Κίνα. Είναι ένα εργοστάσιο ειδικεμένος στην Ε&Α και την κατασκευή των εξαρτήσεων αλυσίδων συγχρονισμού και των μερών συγχρονισμού. Η βάση παραγωγής της επιχείρησης καλύπτει μια περιοχή περισσότερο από 40 MU. Αυτή τη στιγμή, έχει 570 υπαλλήλους, που περιλαμβάνουν περισσότερους από 30 ανώτερους μηχανικούς και τεχνικούς. Είναι επιχείρηση Yulong στην πόλη Yuhuan.

 

Τα προϊόντα που κατασκευάζονται περιλαμβάνουν την εξάρτηση επισκευής αλυσίδων συγχρονισμού, τον άξονα phaser (VVT), τη βαλβίδα OCV, τον αλυσσοτροχό, τον οδηγό συγχρονισμού και tensioner αλυσίδων. Μετά από 20 έτη ανάπτυξης, η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να παραγάγει 1,2 εκατομμύριο σύνολα εξαρτήσεων επισκευής συγχρονισμού και 450000 vvts το χρόνο, που περιλαμβάνουν περισσότερες από 1500 εξαρτήσεις επισκευής αλυσίδων και περισσότερα από 200 πρότυπα VVT στην αγορά μεταπωλήσεων. Η επιχείρηση πέρασε το ISO/το TS: πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης 16949 ποιότητας το 2008. Ακολουθεί τη σταθερή ποιότητα, την αξιόπιστη απόδοση, την τελειότητα στη διαχείριση και τον πελάτη πρώτα.

 

Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει περισσότερα από 60 μεγάλης ακρίβειας αυτόματα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα, περισσότεροι από 80 προηγμένοι σύνθετοι CNC τόρνοι, 30 πλήρης-αυτόματες μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων, και είναι εξοπλισμένη με τις μεγάλης ακρίβειας αλέθοντας μηχανές, τις μηχανές άλεσης, τις μηχανές διατρήσεων και άλλο εξοπλισμό. Συγχρόνως, δύο αυτόματες γραμμές ανίχνευσης εγκαταστάσεων VVT και μια tensioner αυτόματη γραμμή ανίχνευσης εγκαταστάσεων εισάγονται. Εξοπλίζει την πλήρη εισερχόμενη ικανότητα ελέγχου υλικού και διεργασίας, με το φασματόμετρο, CMM, τον τρισδιάστατο προβολέα, το μεταλλογραφικό εξοπλισμό δοκιμής και άλλο εξοπλισμό δοκιμής, καθώς επίσης και tensioner, τον εξοπλισμό δοκιμής απόδοσης VVT και δοκιμής διάρκειας, καθώς επίσης και την εξεταστική ικανότητα πάγκων μηχανών, την περιεκτική εξεταστική ικανότητα τριών δόνησης, όλη την εξεταστική ικανότητα περιβάλλοντος, κ.λπ.

 

Χάρι στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και τις αδιάλειπτες προσπάθειες, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο και έχουμε γίνει ο πιό αξιόπιστος εμπορικός εταίρος της. Τώρα, παρά το όλο και περισσότερο σύνθετο παγκόσμιο περιβάλλον εμπορικών συναλλαγών και το superposition covid-19, Kaili θα εστιάσει στην κατάρτιση ενός επαγγελματία, που αφιερώνονται, των πωλήσεων τοποθέτησης και θερμοκρασίας και της ομάδας υπηρεσιών για να ακολουθήσουν τις τιμές πυρήνων «της αξίας, καινοτομία, αύξηση και win-win», και να πάρουν το «ηγέτη του συστήματος κίνησης παγκόσμιων αλυσίδων» ως όραμα της επιχείρησης. Δημιουργήστε τη μεγαλύτερη αξία για τους συνεργάτες.


Εξάρτηση αλυσίδων συγχρονισμού
Ремонтный комплект цепи ГРМ
Εξάρτηση de cadena de distribución
Διανομή de chaîne de εξαρτήσεων
Distribuzione εξαρτήσεων ένα catena
Rozrządu łańcucha Zestaw
타이밍 체인 키트

 

 

ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Ιστορία

Το 2003, η επιχείρηση ιδρύθηκε, Kaili δύο λέξεις που σημαίνουν το Kaifeng από το νότο, ένας ανωτέρω. Στην αρχή της καθιέρωσης της επιχείρησης, μόνο μια ενιαία ποικιλία tensioners παρήχθη, με μόνο περισσότερους από 10 τύπους.

 

Το 2008, η επιχείρηση επέκτεινε τη ικανότητα παραγωγής της και άρχισε να διαμορφώνει μια επιχείρηση εξαρτήσεων επισκευής συγχρονισμού. Προώθησε μια πλήρη εξάρτηση επισκευής αλυσίδων συγχρονισμού στη βορειοαμερικανική αγορά και η αποκτηθείσα καλή αγορά ανατροφοδοτεί. Το μερίδιο εξαγωγής του άρχισε να αυξάνεται

 

Το 2009, με την έναρξη της συσκευασίας, το γενικό επιχειρησιακό πρότυπο της επιχείρησης άλλαξε σημαντικά, και άρχισε να γυρίζει βαθμιαία σε μια πλήρη συσκευασία χρονικών σχεδίων. Έλαβε τις πληροφορίες αγοράς μέσω ποικίλων καναλιών και αύξησε την επένδυση στα νέα προϊόντα. Το 2009, κίνησε το εργοστάσιο για πρώτη φορά, και η αξία πωλήσεων εκείνου του έτους υπερέβη ξαφνικά 10 εκατομμύρια yuan.

 

Το 2012, αρχίσαμε να προετοιμαζόμαστε για την κατασκευή του προγράμματος VVT (άξονας phaser), και η αξία πωλήσεων υπερέβη 50 εκατομμύρια yuan στο ίδιο χρόνο.

 

Το 2013, το εργαστήριο παραγωγής VVT προωθήθηκε επίσημα, και άρχισε να επεκτείνει την αγορά αξόνων phaser με τις τεράστιες προοπτικές αγοράς, και ανέπτυξε επιτυχώς την πρώτη Ford VVT που εφαρμόστηκε στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ αγορά.

 

Το 2014, η επιχείρηση συνεργάστηκε με τις εσωτερικές ενισχυτικές εγκαταστάσεις αλυσίδων για να παρέχει τη δευτεροβάθμια υποστήριξη για τις εσωτερικές κύριες εγκαταστάσεις μηχανών. Η επιχείρηση έχει εισαγάγει τη γρήγορη πάροδο της ανάπτυξης, και ο αριθμός προτύπων συσκευασίας αυξάνεται. Ως τα τέλη του 2014, έχει φθάσει σε περισσότερα από 500 πρότυπα, τα οποία λειτουργούν με σημαντικά εμπορικά σήματα στην Ευρώπη και την Αμερική.

 

Το 2016, η επιχείρηση καθιέρωσε μια νέα εμπορική ομάδα και άρχισε να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς της εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Η αξία πωλήσεων της επιχείρησης έφθασε 100 εκατομμύρια σε yuan, και άρχισε να αυξάνει την επένδυση Ε&Α VVT, με 100 πρότυπα προϊόντων. Στο ίδιο χρόνο, η επιχείρηση ανήγγειλε μέσα το δεύτερο επανεντοπισμό, και η περιοχή εργοστασίων επεκτάθηκε σε περίπου 20000 τετραγωνικά μέτρα.

 

Το 2018, η αξία παραγωγής πωλήσεων της επιχείρησης υπερέβη 200 εκατομμύρια yuan. Αγόρασε 40 MU του εδάφους σε Yuhuan για την κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων, με μια κατ' εκτίμηση επένδυση 150 εκατομμύρια yuan και έναν νέο τομέα εγκαταστάσεων 60000 τετραγωνικών μέτρων.

 

Το 2019, σε απάντηση στην κλήση της εθνικής κοινής μεταρρύθμισης συστημάτων αποθεμάτων, θα πραγματοποιήσουμε το μετασχηματισμό της φύσης της επιχείρησης, να εισαγάγουμε περιεκτικά την αδύνατη παραγωγή, να καθιερώσουμε αρχικά μια επαγγελματική Ομάδα Διοίκησης, και να παρέχουμε όλη την κατάρτιση προσωπικού. Συγχρόνως, άρχισε να σχεδιάζει την εγχώρια αγορά, και προώθησε τα πρότυπα και τους καταλόγους στην εγχώρια αγορά. Η πρόοδος κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων επιταχύνει.

 

Το 2020, δεδομένου ότι ο μακροπρόθεσμος αντίκτυπος της επιδημίας covid-19 στην οικονομία συνεχίζει να εμβαθύνει, η επιχείρηση θα πάει ενάντια στην τάση, που προσθέτει άλλα 50 εκατομμύρια yuan στην αρχική κλίμακα επένδυσης των νέων εγκαταστάσεων, και που προσθέτει VVT, την αυτόματη γραμμή εγκαταστάσεων tensioners και το μεγάλης ακρίβειας εξοπλισμό ανίχνευσης. Ο νέος επανεντοπισμός εργοστασίων ολοκληρώθηκε στο ίδιο χρόνο, και τις πωλήσεις που αυξήθηκαν από 10% σε εκείνο το έτος.

 

 

Υπηρεσία

ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Η ομάδα μας

ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Advantage

Γιατί Kaili;

 

1. Η εστίαση στην αγορά μεταπωλήσεων, πλήρη πρότυπα προϊόντων, ολική κάλυψη των οχημάτων συστημάτων αλυσίδων, και παρέχει στους πελάτες τις μιας στάσης υπηρεσίες προμήθειας.

2. Οι αξιόπιστες πληροφορίες και η τεχνική υποστήριξη αγοράς, ανησυχούν τις ελεύθερες μεταπωλήσεις

Η ώριμη σφαιρική εμπειρία μάρκετινγκ μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να εντοπίσουν ακριβώς την αγορά.

3. Ισχυρό σχέδιο και ομάδα Ε&Α, με την τέλεια πειραματική δυνατότητα και τη δυνατότητα επαλήθευσης σχεδίου.

4. Ο προηγμένος εξοπλισμός κατασκευής και δοκιμής εξασφαλίζει την παράδοση των υψηλής ποιότητας προϊόντων στους πελάτες.

5. Όλα τα μέρη στην εξάρτηση αλυσίδων συγχρονισμού σχεδιάζονται ακριβώς και αντιστοιχούνται, την αντοχή και κανέναν ανώμαλο ήχο.

6. Τα πλαστικά αποτελούνται από τα εισαγόμενα υλικά PA66 και PA46, τα οποία είναι σύμφωνα με τα υλικά OE.

7. 100% δοκιμή απόδοσης της δοκιμής συμπίεσης αέρα μερών κλειδί και 100% tensioner της μισής συνέλευσης πυρήνων.

8. 100% δοκιμή απόδοσης και διάστασης VVT που τελειώνουν - προϊόντα

9. Διαφορετικοί συνδυασμοί και διαμορφώσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, κατάλληλος και εύκαμπτος.

 

ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ YUHUAN KAILI AUTO PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

Αφήστε ένα μήνυμα